100-0029_IMG
Reliable Power
when you need it the most
boats-cargo-container-container-167676
wherever you are
Reliable Power Packs
adult-advertising-brand-162625
Crafted for Performance
engineered for silence
adult-alone-blur-1172207
your peace of mind
enjoy the silence
previous arrow
next arrow

DESPRE NOI

SC Hu-tec Engineering SRL este o companie privata situata in localitatea Culmea, jud. Constanta.
Producem la comanda power pack-uri, containere si esapamente de evacuare tip maritime sau industrial pentru export. Calitate produselor noastre este egala sau chiar superioara standardelor Europene.
Exemple de livrari recente:
– Echipamente hidraulice cu motor Diesel pentru ridicarea platformelor maritime.
– Esapamente de evacuare pentru motoare tip Caterpillar 3600 cu diametrul de 2100 mm si cu o lungime de 7000 mm.
– Containere la comanda de 20 / 30 si 40ft containere silentioase cu capacitate de etanuare a sunetelor joase (70 dBA la 1 metru) pentru generatoare.

Proiecte Recente

PRODUSE

ESAPAMENTE DE EVACUARE

Esapamantele de evacuare pot fi livrate in executie standard (Hu-tec Engineering type NCS, NAS si NRS) sau la comanda. In cazul unui nivel strict de zgomot si/sau a dimensiunilor limitate nu se poate lucra cu un esapament de evacuare standard, departamentul tehnic ne perminte sa concepem esapamente de evacuare pentru surse de sunet specifice prin reducerea optima a zgomotului.

CONTAINERE

Containere la comanda
In cazul in care containerele standard nu pot fi folosite datorita limitarii dimensiunilor, a cerintelor speciale de ridicare si rezistenta, sunt construite containere speciale.
Containere Modificate
Pentru scopuri speciale containerele standard pot fi modificate pentru a include suport rezistent la incarcaturi mari cum ar fii postament pentru generator Diesel, podea etansa pentru folosirea in siguranta, izolare fonica, usi pentru accesul personalului, sisteme de ventilatie, esapamente de evacuare conectate la exterior, panouri de comanda, locuri pentru intrarea/iesirea cablurilor, etc.

82hp-pu

POWER PACKS

In general sunt unitati construite cu un motor electric sau Diesel in functie de specificatiile clientului si de scopul in care se doreste a fi folosit.
Exemple de folosire:
- pentru generarea de curent electric
- unitati hidraulice
- pentru irigare si pomparea apei
- combinatii cum ar fi generatoare Diesel cu pompe hidraulice si sistem integrat.

PRODUSE SPECIALE

Sistem de racire ultra silentios cu radiator de racire a aerului
Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor in domenii variate precum industria petrochimica, maritima si comerciala suntem capabili sa gasim solutii pentru problemele cu care clientii nostrii se confrunta.

CERERE OFERTĂ

trimiteți-ne solicitările și întrebările voaste

CONTACT

TRIMITE UN MESAJ

    DETALII DE CONTACT

    Contact

    Hu-tec Engineering S.R.L.

    Producem la comanda Power Pack-uri, containere, esapamente industriale si maritime pentru export. Calitate produselor noastre este egala sau chiar superioara standardelor Europene.