100-0029_IMG
Reliable Power
when you need it the most
boats-cargo-container-container-167676
wherever you are
Reliable Power Packs
adult-advertising-brand-162625
Crafted for Performance
engineered for silence
adult-alone-blur-1172207
your peace of mind
enjoy the silence
previous arrow
next arrow

PRODUSE

ESAPAMENTE TIP NAS

Specificatii:

Esapamentele de tip NAS rezidentiale si critice sunt esapamente de absorbtie si sunt in general folosite pentru atenuare (30dB) in frecventa medie si inalta.
Pot fi montate atat orizontal cat si vertical. Viteza gazului recomandata este de max.60m/s si temperatura max.de 600C.
In general, esapamenele sunt fabricate din otel S 235 JR G2 si sunt prevazute cu un strat negru de silicon rezistent la caldura.Optional, esapamentele sunt disponibile si din alte materiale precum otel inoxidabil 304 si 316

 

Atenuarea esapamantului (masurat in sistem de 6"):

NAS_ro

Caderea de presiune depinde de debitul gazului (viteza gazului) prin esapament. Cu ajutorul formulei mai jos mentionate se calculeaza intr-un mod simplu caderea de presiune.
Daca este necesar vor fi mentionate informatii detaliate.
In cazul unui nivel strict de zgomot si/sau a dimensiunilor limitate nu se poate lucra cu un esapament de evacuare standard.
Departamentul tehnic ne perminte sa concepem esapamente de evacuare pentru surse de sunet specifice prin reducerea optima a zgomotului.

Calculul caderii de presiune:

Combinatie de esapamente cu orificii de intrare si de iesire a aerului, esapamente duble pentru sisteme speciale de comprimare a aerului

Dimensiuni:

CERERE OFERTĂ

trimiteți-ne solicitările și întrebările voaste

Contact

Hu-tec Engineering S.R.L.

Producem la comanda Power Pack-uri, containere, esapamente industriale si maritime pentru export. Calitate produselor noastre este egala sau chiar superioara standardelor Europene.