100-0029_IMG
Reliable Power
when you need it the most
boats-cargo-container-container-167676
wherever you are
Reliable Power Packs
adult-advertising-brand-162625
Crafted for Performance
engineered for silence
adult-alone-blur-1172207
your peace of mind
enjoy the silence
previous arrow
next arrow

PRODUSE

ESAPAMENTE TIP NRS

Specificatii:

Esapamentele de tip NRS sunt esapamente reactive si in general, sunt folosite pentru atenuarea frecventelor joase, in special in combinatie cu esapamentele de tip NAS.
Esapamentul poate fi montat atat orizontal cat si vertical. Viteza recomandata a gazului este de max. 60m/s si temperatura max. de 600Cº.
In general, esapamenele sunt fabricate din otel S 235 JR G2 si sunt prevazute cu un strat negru de silicon rezistent la caldura.Optional, esapamentele sunt disponibile si din alte materiale precum otel inoxidabil 304, 316 si 321Recommended gas speed max. 60 m/s, maximum temperature 600 °C.
In general, the silencers are manufactured in mild steel (S 235 JR G2) and provided with a black heat resistant silicon coating. The silencers are optionally also available in other material such as stainless steel 304, 316 and 321.

Atenuarea esapamantului (masurat in sistem de 6"):

NRS_ro

Caderea de presiune depinde de debitul gazului (viteza gazului) prin esapament. Cu ajutorul formulei mai jos mentionate se calculeaza intr-un mod simplu caderea de presiune.
Daca este necesar vor fi mentionate informatii detaliate.
In cazul unui nivel strict de zgomot si/sau a dimensiunilor limitate nu se poate lucra cu un esapament de evacuare standard.
Departamentul tehnic ne perminte sa concepem esapamente de evacuare pt surse de sunet specifice prin reducerea optima a zgomotului.

Calculul caderii de presiune:

Esapament tip NRS

Dimensiuni:

CERERE OFERTĂ

trimiteți-ne solicitările și întrebările voaste

Contact

Hu-tec Engineering S.R.L.

Producem la comanda Power Pack-uri, containere, esapamente industriale si maritime pentru export. Calitate produselor noastre este egala sau chiar superioara standardelor Europene.