100-0029_IMG
Reliable Power
when you need it the most
boats-cargo-container-container-167676
wherever you are
Reliable Power Packs
adult-advertising-brand-162625
Crafted for Performance
engineered for silence
adult-alone-blur-1172207
your peace of mind
enjoy the silence
previous arrow
next arrow

DESPRE NOI

Profilul companiei

SC Hu-tec Engineering SRL este o companie private, situata in zona industriala al orasului Constanta.
Directorul companiei este Evert J. Huijsen (de origine olandeza) care are o experienta de 25 ani in industria petrochimica, maritima si industrie comerciala in special in producerea completa si complexa de pachete cu motoare diesel si electrice antrenate in pachete cu podea, containerizate sau la comanda imprejmuit (exemple: seturi de generatoare, echipamente hidraulice si echipamente de pompare — actionate de motoare diesel sau electice)
In prezent forta de munca este alcatuita din 32 de angajati foarte bine pregatiti.
Suprafata de productie acopera 1250 m² in care functioneaza: ghilotina hidraulica cu capacitatea de 3700mm x 6 mm, masina hidraulica de indoit cu capacitatea de 4300 mm x 6 mm, fierastrau electric (cu banda circulara) cu capacitatea de 400 mm, masina de roluit cu capacitate de 2000 mm x 6 mm, burghiu cu diametru de pana la 70mm, aparatura de sudura (electic MIG-MAG si TIG), echipament de taiat conventional si cu plasma.

Productia noastra acopera:
– Esapamente de evacuare tip maritim si industrial
– Constructia la comanda de containere si modificarea containerelor standarde
– Power pack-uri (echipamante hidraulice, echipamante de pompare, generatoare electrice)
– Produse speciale.
– Modificarea si repararea echipamentelor navale si ambarcatiunilor.
– Inginerie si proiecte menageriale

Exemple de livrari recente:
– Echipamente hidraulice actionate cu motor Diesel pentru ridicarea platformelor maritime.
– Esapamante de evacuare pentru motoare tip Caterpillar 3600 cu diametrul de 2100 mm si cu o lungime de 7000mm
– Containere la comanda de 20 / 30 si 40 ft containere silentioase cu capacitate de etanuare a sunetelor joase (70 dBA la 1 metru) pentru generatoare.

In aceasta prezentare veti gasi exemple si informatii despre productia noastra, totusi datorita fexibilitatii si posibilitatiilor noastre, acest profil al companiei si aceast document nu intentioneaza sa fie o descriere completa, asadar nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari.

Lasati-ne sa ne ocupam de cerintele / problemele voastre
pentru ca voi sa va puteti concentra asupra afacerilor dumneavoastra

PRODUSE

ESAPAMENTE DE EVACUARE

Esapamantele de evacuare pot fi livrate in executie standard (Hu-tec Engineering type NCS, NAS si NRS) sau la comanda. In cazul unui nivel strict de zgomot si/sau a dimensiunilor limitate nu se poate lucra cu un esapament de evacuare standard, departamentul tehnic ne perminte sa concepem esapamente de evacuare pentru surse de sunet specifice prin reducerea optima a zgomotului.

CONTAINERE

Containere la comanda
In cazul in care containerele standard nu pot fi folosite datorita limitarii dimensiunilor, a cerintelor speciale de ridicare si rezistenta, sunt construite containere speciale.
Containere Modificate
Pentru scopuri speciale containerele standard pot fi modificate pentru a include suport rezistent la incarcaturi mari cum ar fii postament pentru generator Diesel, podea etansa pentru folosirea in siguranta, izolare fonica, usi pentru accesul personalului, sisteme de ventilatie, esapamente de evacuare conectate la exterior, panouri de comanda, locuri pentru intrarea/iesirea cablurilor, etc.

POWER PACKS

In general sunt unitati construite cu un motor electric sau Diesel in functie de specificatiile clientului si de scopul in care se doreste a fi folosit.
Exemple de folosire:
- pentru generarea de curent electric
- unitati hidraulice
- pentru irigare si pomparea apei
- combinatii cum ar fi generatoare Diesel cu pompe hidraulice si sistem integrat.

PRODUSE SPECIALE

Sistem de racire ultra silentios cu radiator de racire a aerului
Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor in domenii variate precum industria petrochimica, maritima si comerciala suntem capabili sa gasim solutii pentru problemele cu care clientii nostrii se confrunta.

CERERE OFERTĂ

trimiteți-ne solicitările și întrebările voaste

CONTACT

TRIMITE UN MESAJ

    DETALII DE CONTACT

    Contact

    Hu-tec Engineering S.R.L.

    Producem la comanda Power Pack-uri, containere, esapamente industriale si maritime pentru export. Calitate produselor noastre este egala sau chiar superioara standardelor Europene.