Text Box: Esapamantele de evacuare pot fi livrate in executie standard (Hu-tec Engineering type NCS, NAS si NRS) sau la comanda. In cazul unui nivel strict de zgomot si/sau a dimensiunilor limitate nu se poate lucra cu un esapament de evacuare standard...
Text Box: Esapamentul de tip NCS este o combinatie de esapament reactiv si de absorbtie cu o atenuare ridicata aprox. 40 dB acoperind intreg domeniul frecventei, in combinatie cu dimensiunile limitate. Optional,acest esapament este disponibil si cu Spark Arrestor (dispozitiv de oprire a scanteielor) integrat.

Esapamentele de tip NAS rezidentiale si critice sunt esapamente de absorbtie si sunt in general folosite pentru atenuare (30dB) in frecventa medie si inalta.

Pot fi montate atat orizontal cat si vertical. Viteza gazului recomandata este de  max.60m/s si temperatura max.de 600C.

ESAPAMENTE DE EVACUARE

ESAPAMENTE TIP NCS

ESAPAMENTE TIP NAS

Produse

Text Box: Detalii...
Text Box: Detalii...
Text Box: Detalii...

S.C. Hu-tec Engineering S.R.L.

Home

Despre noi

Contact

Produse

Text Box: Esapamentele de tip NRS sunt esapamente reactive si in general, sunt folosite pentru atenuarea in frecventelor joase, in special in combinatie cu esapamentele de tip NAS. Esapamentul poate fi montat atat orizontal cat si vertical. Viteza recomandata a gazului este de max. 60m/s si temperatura max. de 600Cº.

ESAPAMANTE TIP NRS

Text Box: Detalii...

Datorita diversitatii mari de instalatii cu cerinte specifice a nivelului de zgomot si deseori lipsa spatiului, face imposibila folosirea unui esapament standard. Din acest motiv sunt proiectate esapamente speciale care sa respecte cerintele specifice.

HU-TEC ENGINEERING SPECIAL

Text Box: Detalii...
Text Box: Pentru scopuri speciale containerele standard pot fi modificate pentru a include suport rezistent la incarcaturi mari cum ar fii postament pentru generator Diesel, podea etansa pentru folosirea in siguranta, izolare fonica, usi pentru accesul personalului, sisteme de ventilatie, esapamente de evacuare conectate la exterior….

CONTAINERE

Text Box: Detalii...

In general sunt unitati construite cu un motor electric sau Diesel in functie de specificatiile clientului si de scopul in care se doreste a fi folosit.

Exemple de folosiire:

pentru generarea de curent electric,irigare si pomparea apei, unitati hidraulice...

POWER PACKS

Text Box: Detalii...
Text Box: Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor in domenii variate precum industria petrochimica, maritima si comerciala suntem capabili sa gasim solutii pentru problemele cu care clientii nostrii se confrunta.

PRODUSE SPECIALE

Text Box: Detalii...